Diari Més

Solidaritat

Mercadona lliura més d'onze mil quilos de llegums cuites al Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre

La companyia també ha entregat aquest dimarts gairebé 8.000 unitats de crema d'ametlles al banc a Reus

Josep Maria Manresa, de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments i Beatriz Feced, de Mercadona.

Mercadona lliura més d'onze mil quilos de llegums cuites al Banc dels Aliments de les Terres de l'EbreCEdida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de supermercats Mercadona ha fet efectiva aquest dimarts l’entrega d’11.390 quilos de llegums cuites (el que equival a 18.984 unitats), concretament llenties, cigrons i mongetes, a la delegació de les Terres de l'Ebre del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. I, paral·lelament, ha lliurat 7.920 unitats de crema d’ametlles a la seu del Banc dels Aliments ubicada a Reus.

Aquestes donacions, se sumen a la feta el passat 26 de maig al banc dels aliments de la demarcació amb l’entrega de 13.500 litres de llet sencera. D'altra banda, la companyia lliura diàriament aliments als menjadors socials de les comarques de Tarragona, que es troben oberts en aquests moments. Fins ara aquesta col·laboració ha representat la donació de 127.550 quilos de productes de primera necessitat.

El coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït la donació, assenyalant que «avui hem rebut de Mercadona més d’11.000 quilos de llegums cuites, que serviran per ajudar a les famílies més necessitades del nostre territori. Mercadona ha fet avui una donació molt important que servirà per ajudar a posar el plat a taula de les famílies més necessitades de les Terres de l’Ebre, i això diu molt dels valors d’aquesta cadena de supermercats».

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, ha agraït «la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona»i ha posat de manifest que «amb aquesta nova donació feta avui s’hauran lliurat 536 tones d’aliments a diverses entitats i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya en poc més de dos mesos per ajudar a pal·liar, en la mesura del possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits en aquesta situació de complexitat extraordinària que estem vivint».

tracking