Diari Més

Solidaritat

El Banc d'Aliments recull 13.000 quilos de queviures a Tortosa

L'entitat qualifica «d'èxit» la campanya, condicionada per la crisi del coronavirus

Part dels aliments recollits a Tortosa

El Banc d'Aliments recull 13.000 quilos de queviures a TortosaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Banc d'Aliments ha recollit 13.000 quilos de queviures aquesta setmana a Tortosa. Les restriccions de la crisi sanitària no han permès que hi participessin els 700 voluntaris que ho fan habitualment. El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha subratllat que la campanya ha estat un «èxit», malgrat que no s'hagi assolit les donacions de recaptacions anteriors. Des de l'entitat han apuntat que seguiran impulsant iniciatives per ajudar les famílies que més ho necessitin.
Per la seva banda, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha afirmat que malgrat «la falta de voluntariat, la gent de Tortosa ha tornat a demostrar la seua solidaritat». Roigé ha agraït la tasca feta per Càritas, Creu Roja, l'Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i el Banc dels Aliments.

A més, a banda de les donacions dels particulars als supermercats, un grup de venedors del mercat van donar 1.200 litres de llet i l’Associació de Veïns del 13 de Gener i Horta va recollir 400 quilos d'aliments entre el veïnat.

tracking