Diari Més

Policial

Denunciat un conductor que circulava a 191 km/h en un tram limitat a 90 km/h a Deltebre

La Policia Local de Camarles va col·laborar a l’hora de localitzar el conductor denunciat

Els fets van ocórrer sobre les 13.12 hores a la carretera T-340.

Denunciat un conductor que circulava a 191 km/h en un tram limitat a 90 km/h a DeltebreMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit van denunciar penalment ahir un home, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Camarles (Baix Ebre), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van ocórrer sobre les 13.12 hores, a la carretera T-340 punt quilomètric 3, quan el radar va detectar un vehicle d’alta gamma que circulava a 191 km/h, en un tram de via limitat a 90 km/h.

Tot i que els Mossos d’Esquadra no van aturar el vehicle en el moment de la infracció, els agents van realitzar diverses gestions amb la Policia Local de Camarles i van aconseguir identificar el conductor a qui van obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària.

Cal recordar, que les penes per aquest tipus de delicte són de tres a sis mesos de presó o d’una sanció de sis a dotze mesos de treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies i, en qualsevol cas, la privació del dret a conduir vehicles a motor per temps superior a un any i fins a quatre.

tracking