Diari Més

Infraestructures

Milloraran les dues interseccions de la C-12 que donen accés al nucli de Ginestar

El Departament de Territori i Sostenibilitat licita el projecte constructiu i preveu una inversió total d'1,2 milions d'euros

Imatge d'arxiu de la C-12 a l'accés de Ginestar.

Milloraran les dues interseccions de la C-12 que donen accés al nucli de GinestarGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà les interseccions de la C-12 amb la carretera T-302, que dona accés i travessa el nucli urbà de Ginestar. Les obres, que han de permetre millorar la seguretat i l'accessibilitat al municipi, suposaran una inversió aproximada d'1,2 milions d'euros. De moment, la Generalitat licita la redacció del projecte constructiu, per 53.700 euros, i amb un termini de quatre mesos. El projecte definirà els treballs necessaris per a la construcció de dues rotondes a les cruïlles d’accés des de la carretera C-12 al municipi de Ginestar per a millorar-ne la funcionalitat i la seguretat. Aquests encreuaments estan separats per uns dos quilòmetres de distància.
De les rotondes que es construiran, una serà de nova implantació i l’altra, es configurarà mitjançant el tancament d’una rotonda partida ja existent, des de la qual es podrà accedir també al camí veïnal de les Planes. Així mateix, l’obra inclourà la formació d’un camí de servei per a millorar la canalització de vehicles i l’accessibilitat a la carretera C-12 des de les finques confrontants, per mitjà de les dues noves rotondes.
tracking