Diari Més

Religió

Un mossèn fa una benedicció sobre rodes a Deltebre

El capellà ha tingut paraules de record per al personal sanitari, les forces de seguretat i els científics que treballen per trobar una cura contra el coronavirus

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La d'enguany serà recordada com la Setmana Santa més atípica de la història. El confinament i la suspensió de les processons i altres actes tradicionals han trencat els esquemes de la festa litúrgica més important per als cristians. Ara bé, hi ha qui no vol renunciar al fervor religiós. La retransmissió de misses i altres actes via xarxes socials són una bona mostra d'això. Però no són l'única. A la urbanització Riumar de Deltebre, el mossèn del poble passa amb un altar mòbil instal·lat a sobre d'una plataforma d'un camió per a realitzar una benedicció als veïns.

El capellà, que ha adornat la plataforma amb una imatge d'un Sant Crist, ha passat aquest dijous al migdia pels carrers de la urbanització, tal com expliquen els veïns de la zona i es pot veure en un vídeo. En la seva benedicció, que s'ha pogut sentir gràcies a un micròfon i uns altaveus instal·lats en aquest altar improvisat, el prevere ha tingut paraules de record per al personal sanitari i per les forces de seguretat que estan al capdavant de la lluita contra la covid-19, així com per als científics que treballen en la recerca d'una cura contra la malaltia.

Un instant de la benedicció.

Un mossèn fa una benedicció sobre rodes a DeltebreCedida

tracking