Diari Més

Hospital

L'Hospital de Jesús de Tortosa adquireix càmeres i intercomunicadors per assistir els pacients amb menys risc

El centres hospitalaris municipals reben donacions d'empreses i privats i també material mèdic i aliments

Pla general de la recollida d'una de les donacions que s'han fet als centres hospitalaris de Tortosa per part d'entitats i privats.

L'Hospital de Jesús de Tortosa adquireix càmeres i intercomunicadors per assistir els pacients amb menys riscACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital de la Santa Creu de Jesús ha comprat materials de videoassistència, és a dir càmeres i sistemes d'intercomunicació amb els quals el personal sanitari pot atendre algunes de les necessitats dels malalts mantenint la distància i reduint l'exposició a possibles contagis. Ho han fet amb bona part d'una donació de 12.000 euros d'una entitat bancària. També s'han comprat tauletes perquè els residents i pacients puguin comunicar-se amb l'exterior. A la Clínica Terres de l'Ebre s'ha sectorialitzat espais per crear circuits diferenciats en cas que calgués ingressar persones amb covid-19 o sospitosos d'estar contagiats.
Per reforçar el material informàtic de l'Hospital de Jesús també s'ha rebut una donació de 500 euros de l'AMPA del col·legi Sagrada Família. L'empresa Maverick d'Ulldecona ha donat solucions alcohòliques desinfectants; l'Església Evangèlica Xinesa a Europa, mascaretes; el Grup Àsia, elements protectors impermeables; i el grup Makers de l'Ebre, viseres fetes amb impressores 3D.

Finalment, també s'han rebut donacions alimentàries amb més de 3.000 botelles d'aigua de l'empresa Sant Aniol; uns 200 quilos de taronges, donats per l'Agrobotiga de Tivenys; o mones de pasqua i pastissets, de BonÀrea Guissona i de la pastisseria La Xertolina, entre d'altres.

tracking