Diari Més

Política

La CUP demana a Associació Nuclear Ascó-Vandellòs donar material de protecció

La formació demana així a l'entitat ue posin a disposició del Departament de Salut el material per frenar el contagi

Vista general del tram de l'Ebre i la nuclear d'Ascó.

Ascó I, nuclearACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups de la CUP Terres de l'Ebre i del Camp (Tarragonès) han demanat aquest diumenge a l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, que gestiona les centrals nuclears d'ambdues localitats, que donin el seu material de protecció als centres sanitaris sempre que no es comprometi la seguretat dels seus treballadors.

La formació demana així a l'entitat i al conjunt d'empreses dels complexos petroquímics de Tarragona que posin a disposició del Departament de Salut el material que puguin tenir i que sigui d'utilitat per frenar el contagi del coronavirus, com guants, màscares, ulleres i gel desinfectant.

«La situació d'emergència sanitària obliga que es duguin a terme accions excepcionals per a garantir la salut dels professionals i l'atenció de pacients», ha subratllat la CUP per evitar el col·lapse del sistema sanitari.

Recorda a més que les companyies petroquímiques utilitzen material de protecció diàriament, de manera que els demanen que, si això no compromet la seguretat dels seus propis treballadors, donin l'estoc restant.

tracking