Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a l'Ametlla de Mar i detenen dos homes

Els detinguts van llogar una nau on havien cultivat 860 plantes que estaven en fase de creixement

Imatge de la plantació.

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana a l'Ametlla de Mar i detenen dos homesMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tortosa van detenir el passat 4 de març dos homes de 46 i 37 anys, de nacionalitat bosniana i sèrbia, veïns de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) com a presumptes autors dels delictes de salut pública i defraudació de fluïd elèctric.

Els mossos van tenir coneixement que dos homes havien llogat una nau de grans dimensions a l’Ametlla de Mar amb l’objectiu d’estacionar camions però en realitat l’estaven utilitzant pel cultiu de marihuana.

Arran d’aquests fets, els agents van iniciar una investigació en la que van comprovar que la nau desprenia una forta olor a marihuana i van observar molt trànsit de furgonetes.

Davant de tot això, els investigadors van realitzar una entrada a la nau on van localitzar un total de 860 plantes en fase de creixement, 90 làmpades amb bombetes, 25 ventiladors, 8 filtres , dos aparells d’aire condicionat, 88 transformadors elèctrics entre altres efectes pel cultiu.

Concretament, la nau estava distribuïda ens dues sales, amb 450 plantes cadascuna, i dues sales més on s’estaven preparant les plantacions destinades al cultiu de la droga.

La marihuana intervinguda, entre les plantes i els cabdells assecats, tindria un valor en el mercat il·legal d’uns 200.000 euros.

Els detinguts van passar el 6 de març a disposició judicial al jutjat en funció de guàrdia de Tortosa i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking