Diari Més

Economia

El Parlament insta el Govern a incloure als pressupostos un pla específic d'inversions per a les Terres de l'Ebre

La cambra catalana també demana que s'aprovi un pla de mesures per frenar la regressió del Delta

Pla aeri del mar penetrant als arrossars a la zona de la Marquesa, al delta de l'Ebre.

Agricultura comptabilitza, finalment, 2.000 hectàrees afectades pel temporal al delta de l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parlament insta el Govern a incloure als pressupostos de la Generalitat un pla específic d'inversions calendaritzades per a les comarques de les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un punt d'una moció presentada per Cs que s'ha aprovat malgrat el vot en contra de JxCat i ERC. La resta de grups parlamentaris hi han votat a favor. La cambra catalana també ha instat l'executiu català a aprovar un pla de mesures per frenar la regressió i subsistència del Delta de l'Ebre de manera coordinada amb el govern espanyol i la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre. Aquest punt ha estat aprovat per unanimitat.

El text aprovat demana també per unanimitat reduir el temps de viatge i augmentar la freqüència els trens entre les estacions de Terres de l'Ebre amb les estacions de Reus, Tarragona i Barcelona, així com reclamar al govern espanyol que els serveis ferroviaris de llarga distància tinguin parada a l'estació d'Aldea-Amposta-Tortosa i a l'estació de El Camp de Tarragona.

Encara sobre les Terres de l'Ebre, el Parlament ha demanat que es potenciïn mesures per frenar el despoblament de Terres de l'Ebre i del medi rural en el marc de la comissió interdepartamental sobre despoblament rural.

tracking