Diari Més

Policial

Detingut després d'entrar a robar tres dies consecutius a un supermercat de Móra d'Ebre

L'home, de nacionalitat marroquina, feia els atracaments amb un ganivet de grans dimensions

Imatge d'arxiu dels

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Gandesa van detenir dissabte un home, de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Móra d’Ebre, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc durant tres tardes consecutives els dies 27, 28 i 29 de gener en un supermercat de l’avinguda Pius XII de Móra d’Ebre. En la primera ocasió fins a cinc homes, entre ells el detingut, van accedir a l’interior i van sostraure begudes i altres objectes després d’amenaçar el treballador amb una suposada arma de foc i un ganivet de grans dimensions.

L’endemà, tres homes van tornar a robar al mateix establiment. Un dels lladres era el mateix que el dia anterior va amenaçar el treballador amb el ganivet.

Finalment en el tercer i darrer cas, únicament va entrar al supermercat el mateix home que ja ho havia fet en les dues anteriors ocasions. En total, van robar objectes per valor de més de 2.600 €.

El detingut, que ja comptava amb antecedents policials per fets similars, va declarar aquest diumenge davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gandesa, qui en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

tracking