Diari Més

Policial

La policia desmantella un prostíbul a Amposta on s'explotava sexualment dones paraguaianes

Una informant anònima des d'Oviedo va donar la pista sobre la situació de les dones

Una de les tres persones detingudes en l'operatiu per desmantellar el prostíbul.

La policia desmantella un prostíbul a Amposta on s'explotava sexualment dones paraguaianesPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a la ciutat d'Amposta un pis on dones de nacionalitat paraguaiana eren explotades sexualment. El prostíbul estava regentat per dos ciutadans espanyols i l'encarregada o 'mami' de nacionalitat paraguaiana.

La investigació es va iniciar el març passat, quan de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres d'Oviedo, es va rebre informació sobre una persona, que es va negar a facilitar qualsevol dada de filiació, que explicava l'existència d'un immoble a la província de Tarragona, en el qual la dona que el regenta, es dedica a captar i portar dones compatriotes seves.

La captació de les dones es feia preferentment de zones rurals deprimides del seu país d'origen, per a treballar, en labors diverses, enganyant-les amb sous aproximats als 3.000 euros, per a posteriorment obligar-les a prostituir-se en un pis. La informant va explicar que feia tan sols unes setmanes havia portat a una noia de Paraguai per a aquesta mateixa finalitat.

Posteriorment, la denunciant anònima identifica i reconeix a la noia, la qual arriba a Barcelona el mes de març de 2019 procedent de Sao Paulo. El reconeixement es va fer mitjançant cerca en pàgines de contactes, i gràcies a un tatuatge que portava.

L'anunci tenia associats dos números de telèfon, amb els quals figuren nombrosos anuncis de noies oferint serveis sexuals en un pis a Amposta.

A finals de novembre es va localitzar el pis i es comprova com diverses dones de la mateixa nacionalitat, alguna d'elles en situació irregular, juntament amb l'encarregada o 'mami' ofereixen els serveis sexuals.

En el registre es localitza en el prostíbul al matrimoni espanyol, propietari de l'immoble, que s'encarrega de la gestió i funcionament, i també es deté l'encarregada o 'mami'.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial, quedant posteriorment en llibertat amb càrrecs, acusats presumptament de delicte relatiu a la prostitució i d'afavoriment de la immigració il·legal.

L'operació ha estat desenvolupada per agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona amb col·laboració de la Brigada Local d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Local de Tortosa.

tracking