Diari Més

Judicial

A presó un veí de Tortosa que conreava un miler de plantes de marihuana al seu xalet

Mossos i policia local van localitzar la plantació en dos edificis del camí de Soldevila de Campredó

Pla general de les plantes de marihuana conreades a l'interior d'un xalet i un magatzem a Campredó.

A presó un veí de Tortosa que conreava un miler de plantes de marihuana al seu xaletACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Tortosa ha ingressat a la presó com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i també defraudació elèctrica pel conreu d'un miler de plantes de marihuana en un xalet i un magatzem del camí de Soldevila, al nucli de Campredó. L'home, de 64 anys, va ser detingut el passat dia 31 de gener pels Mossos i la policial local, després que patrulles dels dos cossos acudissin a un requeriment ciutadà en una finca a la mateixa zona. Des d'allí van detectar una forta olor de marihuana provinent d'una finca veïna on hi havia un xalet i un magatzem adossat. La inspecció posterior, acompanyats pel propietari del terreny, va permetre el descobriment de 995 plantes en diverses estances del xalet i el magatzem.

La plantació disposava de sistemes de reg, il·luminació, clima i ventilació necessaris pel seu desenvolupament. Els agents també van requerir una inspecció per part de l'empresa subministradora d'electricitat, la qual va constatar que la instal·lació elèctrica de l’habitatge es trobava connectada a la xarxa de manera fraudulenta.

Per tot plegat, el propietari de la finca va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i també d'un delicte de defraudació del fluid elèctric. L'home va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa el passat dia 1 de febrer i es va decretar el seu ingrés a presó.

tracking