Diari Més

Política

Adam Tomàs suspèn el plenari carregat de tensió i rep una empenta d'un regidor

Pau Cid s'ha interposat davant l'acció del portaveu de Som Amposta, German Ciscar, i ha rebut un cop a la cara

Fèlix Aliau i Adam Tomàs durant el ple.

ple AmpostaCanal Terres de l'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha hagut de suspendre el ple de dilluns al vespre després de la tensió generada pel portaveu de Som Amposta, Fèlix Aliau, segons ha avançat Ebredigital.Durant la sessió s'estava tractantla proposta de sol·licitud de zona catastròfica del Delta de l’Ebre.

Aliau durant el seu parlament ha acusat al batlle de no haver fet resper defensar el territori i pel Delta de l'Ebre. El portaveu de Som Amposta també l'ha acusat de no haver fet res durant 30 anys.

Tomàs ha defensat les accions dels partits polítics i les plataformes socials per defensar el territori. Davant la resposta Aliau ha seguit discutint i el batlle l'ha cridat a l'ordre fins a tres cops. El portaveu de Som Amposta ha seguit, inclús cridant a Tomàs «manipulador». L'alcalde, finalment,li ha demanat que abandonés el ple però davant la negativa ha optat per suspendre el ple.

La tensió entre Fèlix Aliau i el batlle ha continuat fora de la sala de plens amb la presència d'altres regidors del govern i l'oposició. En un moment donat, l'altre portaveu de Som Amposta, German Ciscar, li ha donat una empenta a l'alcalde. Moment en que un altre regidor, Pau Cid, s'ha interposat per mediar i ha rebut un cop a la cara per part de Ciscar.

Una patrulla de la policia local s'ha personat al consistori, tot i que, finalment, no ha hagut d'intervindre.

tracking