Diari Més

Successos

Localitzen la barca de l'home desaparegut a l'Ebre a Alacant

El vaixell del veí de Vilafranca del Penedès es trobava bolcada a 12 milles al sud-oest del Cap de la Nau

L'acusat va portar a la noia al seu propi domicili, a la mateixa caserna de la Guàrdia Civil.

A judici un agent de la Guàrdia Civil per abusar del seu càrrec i mantenir relacions amb una prostitutaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pesquer va localitzar la tarda de dimarts a Xàbia (Alacant) l'embarcació del veí de Vilafranca del Penedès desaparegut el passat 30 de novembre. Segos ha explicat Salvament Marítim a Diari Més, el vaixell es trobava bolcat a 12 milles al sud-oest del Cap de la Nau, a la costa de Gandia i Dènia. La Salvamar Diphda va ser l'encarregada de remolcar l'embarcació fins al Port de Jàvea.

Elveí de Vilafranca del Penedès, de nacionalitat romanesa i de 50 anys, va desaparèixer a finals de novembre. El fill del desaparegut va trobar el cotxe i el remolc a Deltebre però no hi era la barca i es creu que va sortir a pescar. Efectius de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Bombers i Salvament Marítim van pentinar tot el litoral deltaic i la ribera per terra i aire però no van localitzar l'home. El mal temps va dificultar les tasques de cerca.

Troben un cos a Sóller

Es dona el cas que la Guàrdia Civil va localitzar dilluns un cadàver al Port de Sóller, Mallorca. Segons va avançar l'institut armat, el cos podria portar mesos a l'aigua i es trobava en un avançat estat de descomposició, fet que complica les tasques d'identificació. Es desconeix si podria ser el desaparegut al Delta de l'Ebre.

No obstant, el Diario de Mallorca assegura que les primeres hipòtesis apunten que la marea podria haver arrossegat el cos fins la costa mallorquina des del sud de França. Les perquisicions apunten que en un 90% es tracta d'un home.

tracking