Diari Més

Televisió

El Bistrot de Gandesa, millor restaurant a peu de carretera del programa 'Joc de Cartes'

El premi és de 5.000 euros per invertir al propi local

Diana

El Bistrot de Gandesa, millor restaurant a peu de carretera del programa 'Joc de Cartes'Joc de Cartes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant El Bistrot de Gandesa va ser el guanyador del millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'Ebre a l'últim programa Joc de Cartes de TV3.L'espai gastronòmic presentat per Marc Ribas es va desplaçar fins la Terra Alta i la Ribera d'Ebre per trobar elmillor establiment.

En el concurs hi van participar Javi Fernández del restaurant la Presa de Flix;Sandra Heredia de la fonda Mas de Subirats de Móra la Nova; Jacob Papasseit de La Beerreria de Móra d'Ebre i, Diana Valimanya del Bistrot de Gandesa. Aquest últim va aconseguir la millor puntuació, un 6,7. El premi són 5.000 euros per invertir en el seu propi local. El restaurant de Gandesa també va aconseguirel Segell Blau d'Agbar en ser l'establiment participant més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua.

'Joc de Cartes'

Cada setmana aJoc de Cartess'enfrontenquatre restaurantsde la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. En aquest, els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre Marc Ribaste el vot decisiuper determinar quin restaurant és el millor dels quatre. També es valora l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant.

tracking