Diari Més

Televisió

'Joc de Cartes' busca el millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'Ebre

El programa s'emetrà aquest dimecres, 6 de novembre, per TV3

Imatge promocional del programa de les Terres de l'Ebre.

'Joc de Cartes' busca el millor restaurant a peu de carretera de les Terres de l'EbreTV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Terres de l'Ebre seran les protagonistes del programa Joc de Cartes de TV3 durant la tercera temporada. L'espai gastronòmic presentat per Marc Ribas es desplaçarà fins la Terra Alta i la Ribera d'Ebre per trobar elmillor restaurant a peu de carretera. El programa s'emetrà aquestdimecres, 6 de novembre, a les 22.35 hores.

Marc Ribas visitarà el Bistrot de Gandesa; la fonda Mas de Subirats de Móra la Nova; La Beereria de Móra d’Ebre; i La Presa a Flix. Totes dues comarques es van veure afectades aquest estiu per un greu incendi.

'Joc de Cartes'

Cada setmana a Joc de Cartes s'enfrontenquatre restaurantsde la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. En aquest, els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentreMarc Ribaste el vot decisiuper determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

Durant el concurs no només es tindrà en comptela proposta gastronòmicade cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concursésl'adaptació del format My restaurant rocks, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

El guanyador s'emportaràun premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, per convertir-se en el guanyador delSegell Blau d'Agbar.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d'Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d'un gran àpat cuinat per tres escoles d'hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya.

tracking