Diari Més

Èxit de la nova edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l'Ebre

Més de 600 persones han participat en aquesta renovada marxa cicloturista

Imatge de la prova.

Èxit de la nova edició de la Gran Fondo SD Hotels Terres de l'EbreJordi Santacana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre es va celebrar aquest dissabte 12 d’octubre a Tortosa amb un gran èxit de participació. Aquesta renovada marxa cicloturista, que es va organitzar per primera vegada l’any 1981, va comptar amb més de 600 ciclistes vinguts d’arreu del territori, principalment de la província de Tarragona i Barcelona, però també de fora de Catalunya, com per exemple la Comunitat Valenciana i Aragó.

L’Hotel SB Corona Tortosa s’ha convertit en el centre neuràlgic de l’esdeveniment cicloturista acollint l’inici i el final de prova. Abans del tret de sortida, es va realitzar un minut de silenci en record a un membre de la Penya Ciclista Baix Ebre. Després d’aquest emotiu acte, es va donar pas a la inauguració de la marxa amb la clàssica tallada de cinta que va comptar la presència del ciclista Joseba Beloki, ambaixador esportiu de SB Hotels, Raul Querol, president de la Penya Ciclista Baix Ebre, Cinta Espuny, Representant Territorial d’Esport a les Terres de l’Ebre, Sisco Pepió i Joaquim Martorell, Regidors de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Tortosa.

A les 08:00, els cicloturistes van iniciar un recorregut de 100km que els va portar per la banda dreta del riu Ebre, passant pel costat de les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet i fins arribar a l’altura de Móra d’Ebre. És llavors quan els participants van creuar el riu per iniciar el circuit que els portaria per l’altra banda de l’Ebre, passant a prop de Miravet i Pinell de Brai. Sobre les 11:30, van començar ha arribar els primers ciclistes i és en aquest punt on van tenir l’opció de quedar-se a meta o continuar el circuit per acabar coronant l’imponent Mont Caro de 1.441m d’altitud i assolir la xifra de 148 km recorreguts.

tracking