Diari Més

El Mirarock torna a tenir data, el 28 de setembre

Es va cancel·lar per l'incendi de la Ribera d'Ebre

Doctor Prats actuarà per primer cop a Tarragona.

Doctor Prats, Porto Bello, Plaça de la Font, Tarragona, Santa TeclaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mirarock 2019 se celebrarà finalment el dissabte 28 de setembre al Castell de Miravet després que la cita inicial, programada pel passat 29 de juny, se suspengués a causa de l’incendi forestal que aquest estiu va afectar les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. El cartell es manté amb Doctor Prats, Soul Machine i SUU.

Obrirà les actuacions SUU, un artista emergent que ha triomfat a les xarxes socials i que presentarà el seu nou discNatural, amb lletres compromeses. Els caps de cartell, Doctor Prats, actuaran a continuació. Els vallesans presenten a Miravet el seu nou treballVenim de Lluny, que barreja estils com el pop, la cúmbia, elreggae, l'ska, el rock i l'electroswing. Tancarà la nit la Soul Machine, banda de Falset que fusionasoul,funkirythm'n'blues.

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet han escollit la nova data i les entrades ja es poden adquirir a la plataforma online Entradium i a l’Ajuntament de Miravet. El Mirarock d'enguany col·laborarà amb l’entitat Rebrotem, nascuda arran de l’incendi i que té com a objectius promoure la solidaritat envers les persones afectades i impulsar accions destinades a preservar i potenciar la pagesia i la ramaderia i salvaguardar el territori.

tracking