Diari Més

Successos

Donen l'alta als nou ferits en el xoc frontal entre un cotxe i un autobús a Amposta

L'autobús feia el trajecte Barcelona-Marbella i tots els seus passatgers han estat reagrupats a l'àrea de servei de l'Aldea per donar-los una alternativa de transport

Imatge de l'accident entre un cotxe i un autobús a l'AP-7 a Amposta.

Imatge de l'accident entre un cotxe i un autobús a l'AP-7 a Amposta.Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nou persones que han resultat ferides el matí d'aquest dimarts en el xoc frontal entre un turisme i un autobús a Amposta, accident en el qual ha mort el conductor del cotxe, ja han estat donades d'alta. Totes elles són passatgers de l'autobus i ja s'han reunit amb la resta de viatgers a l'àrea de servei de l'Aldea, on la companyia oferirà alternatives de transport als usuaris perquè puguin continuar el trajecte fins al seu destí.

L'accident s'ha produït a les4.25 hores al punt quilomètric328 de l'AP-7, a Amposta. Un turisme que anava contra direcció ha xocat contra un autobús. Els Mossos investiguen si el turisme, amb matrícula francesa, circulava de forma incorrecta o ha tingut un problema mentre circulava correctament que l'ha fet quedar en sentit contrari a la marxa. Com a resultat de l'accident, el conductor del cotxe ha mort i nou ocupants de l'autobús, que feia el trajecte Barcelona-Marbella, han resultat ferits.

De les 9 persones afectades sis han quedat en estat menys greu i tres han sigut lleus. Els ferits han estat evacuats al'hospital Verge de la Cinta de Tortosa i l'hospital d'Amposta i tots ells ja han rebut l'alta mèdica. De fet, ja s'han reunit amb la resta de passatgers a l'àrea de servei de l'Aldea, on la companyia els oferirà alternatives per continuar el seu viatge.

L'accident de trànsit ha causat afectacions viàries, ja que la via ha quedat completament tallada en ambdós sentits fins prop de les 11h, quan s'ha reobert un carril. A les 12h s'ha normalitzat la circulació.

tracking