Diari Més

Successos

Un incendi en una casa de Bot crema un televisor i cablejat elèctric

Els habitants del domicili han resultat il·lesos

El foc s'ha produït en un habitatge del carrer Caseres de Bot.

Un incendi en una casa de Bot crema una televisió i cabelajat elèctricGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi s'ha declarat la matinada d'aquest dimecres, 14 d'agost, en un habitatge del municipi de Bot, a la Terra Alta. El foc ha cremat un televisor i cablejat elèctric i no ha causat cap persona ferida.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís cap a la 1h que s'havia originat foc en una casa situada al carrer Caseres del municipi. Les flames només han cremat el televisor i han afectat part de la instal·lació elèctrica. L'incendi no ha produït danys personals.

Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat un únic vehicle dels Bombers de la Generalitat. Els efectius han pogut extingir el foc a la 1.23h i posteriorment han fet tasques de revisió de l'habitatge.

Incendi en un pati d'una casa de Benissanet

Per altra banda, els Bombers també han treballat aquesta matinada en les tasques d'extinció d'un incendi originat al pati d'una casa de Benissanet, a la Ribera d'Ebre. El foc només ha causat danys materials.

El succés s'ha produït a les 4h al pati d'un habitatge situat al carrer Joan Miró. Les flames han afectat la tanca, una barbacoa, un sofà i gespa artificial. En el servei hi ha treballat una única dotació dels Bombers prop de mitja hora.

tracking