Diari Més

Els Catarres, Els Pets i orquestres a la Festa Major d'estiu d'Ascó

S’han programat actes tradicionals i lúdics del 14 al 18 d’agost

Els Catarres portaran la seva música pop-folk el pròxim 15 de juliol al pàrquing de la Bòbila.

Els Catarres actuaran com a plat fort musical de la Festa Major de CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ascó ja ho té tot a punt per a viure la seva Festa Major d’estiu, que se celebra del 14 al 18 d’agost. Un any més la programació combina actes tradicionals i lúdics amb una àmplia varietat de concerts i actuacions de formacions de primer ordre del panorama musical català, com els Catarres. La banda aterrarà a Ascó la primera jornada de festa amb un concert on presentaran els temes del seu darrer àlbum d’estiu Tots els meus principis així com les cançons que han fet d’ells un dels grups indispensables de la música catalana actual.

L’endemà serà el torn d’Hotel Cochambre i divendres pujaran a l’escenari de la Carpa La Loca Histeria. L’altre dels caps de cartell de la Festa Major d’Ascó són Els Pets. Els de Constantí oferiran dissabte a dos quarts de 12 on presentaran les cançons del seu últim treball Som i on ben segur que no hi faltaran els temes que han fet d’ells una de les formacions indispensables dins del pop rock català. Aquest concert és solidari i s’emmarca dins de la campanya Petits valents de la Ribera d’Ebre, que recapta fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Ara bé, una Festa Major no està completa si no té una bona programació d’orquestres. A Ascó això ho saben bé i portaran a la Swing Latino dimecres, a l’Orquestra Tangara, dijous; la Metrol, divendres. La Nueva Alaska farà moure el públic dissabte i diumenge l’Orquestra Himalaya serà l’encarregada de posar el punt final a cinc dies de música, fresca i molta festa.

tracking