Diari Més

Festa Major

Melendi serà un dels protagonistes de les Festes Majors d'Amposta

Entre el 9 i el 18 d’agost haurà més de cent activitats, entre les quals bous

Melendi

Melendi actuarà a la Festa Major d'AmpostaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Festes Majors d’Amposta se celebraran entre el 9 i el 18 d’agost i comptaran amb un centenar d’actes per a tots els públics. Un dels plats forts serà el concert del cantant Melendi i pel qual ja s’han venut més de 4.000 entrades. L’Ajuntament ha destinat a les festes 360.000 euros, entre els quals s’hi inclou un programa d’actes taurins. Enguany el bou capllaçat se celebrarà en un espai més proper al centre del municipi. Una altra de les apostes és que els actes tinguin un retorn per a la població més enllà de l’entreteniment, pel qual s’ha apostat per la gratuïtat de la majoria d’activitats, a més del caràcter solidari que adoptaran tres actuacions infantils i la Nit Electrònica a la Zona Jove.

El cantant asturià oferirà un dels concerts de la seva giraMi cubo de Rubik Tourel proper 14 d'agost a les 23 hores a l'exterior del Recinte Firal.

L'artista va donar el seu salt a la fama per la cançóCon la luna llena, que va ser el tema de la Volta Ciclista a Espanya el 2004 però el cantautor compta amb altres temes comTu jardín con enanitos,Quisiera yo saber, Curiosa la cara de tu padre, Un violinista en tu tejadooCaminando por la vida.

Mi cubo de Rubikserà el nové treball del cantant que sortirà a mitjans d'any.Besos en la Lonaés el primer single que ha tret l'asturià.

Entre d'altres ciutats confirmades de la seva nova gira hi ha Albacete, León, Sitges, València, Alacant, Saragossa i Madrid. Les entrades tenen un preu de 31,50 euros i es poden adquirir a través de lapàgina web del cantant.

tracking