Diari Més

Animals

Denuncien la mort de diversos gossos en un criador d'Alcanar

Hi havia 11 gossos vius i 5 més de morts, tots tancats en gàbies, desnodrits i deshidratats

Imatge d'un dels gossos rescatats.

Denuncien la mort de diversos gossos en un criador d'AlcanarAssociació Engrescats de les Terres de l'Ebre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació animalista sense ànim de lucre 'Engrescats de les Terres de l'Ebre' ha denunciat, a través del seu compte de Facebook, la mort de diversos gossos que van ser trobats tancats en gàbies, en condicions d'insalubritat, en un recinte que semblava ser un criador de gossos de raçaAmericanBully.

Segons han confirmat fonts de l'associació a Diari Més, els Mossos d'Esquadra es van posar en contacte amb els voluntaris per a recollir set cadells que es trobaven en molt males condicions a Alcanar. Quan van accedir a la casa van trobar 11 gossos vius i 5 més de morts, tots tancats en gàbies. Els voluntaris van poder rescatar els animals que quedaven vius i els van dur als centres veterinaris que col·laboren amb l'associació per tal de donar-los assistència i ajudar a recuperar-los, ja que estaven desnodrits i deshidratats.

Una voluntàriade 'Engrescatsde les Terres de l'Ebre' ha explicat a aquesta redacció que diverses persones s'han posat en contacte amb l'associació per explicar que alguns dels gossos eren de famílies que no podien fer-se'n càrrec, i que els havien dut a aquest centre amb lapremissaque el seu propietari els trobaria una nova llar o, si menys no, els cuidaria. D'altres han contactat per explicar que havien 'reservat' alguns dels cadells.

Ara l'associació ebrenca demana la col·laboració ciutadana per tal d'ajudar a fer front a les despeseseconòmiquesd'aquest rescat (La CaixaES87 2100 1439 58 0200108260), i ha volgut aagrairals mossos i a l'Ajuntament d'Alcanar la seva actuació i suport als voluntaris.

Una voluntària rentant un dels gossos rescatats.

Denuncien la mort de diversos gossos en un criador d'AlcanarAssociació Engrescats de les Terres de l'Ebre

tracking