Diari Més

Policial

Enxampen una menor conduint de matinada un cotxe per la C-12, a Móra la Nova

En el cotxe, propietat del pare de la conductora, hi viatjaven també dues menors, totes elles veïnes del mateix municipi

Des de 2014 no es convoquen places per a Mossos d'Esquadra destinats a trànsit.

mossos, trànsit, controlMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han enxampat una menor de disset anys conduint un cotxe per la carretera C-12, a l'altura de Móra la Nova, aquest passat dilluns cap a la una de la matinada. Els agents es trobaven efectuant un control a la mateixa carretera quan van veure un vehicle que es dirigia cap a ells reduint la marxa i amb els llums apagats. Tot i les indicacions evidents per aturar-lo, el vehicle va continuar la marxa de manera anormal mentre efectuava acceleracions i frenades de manera brusca. Quan els mossos van poder fer aturar el turisme van comprovar que a l'interior hi viatjaven tres noies. La més gran, la conductora, era menor d'edat -17 anys- així com les dues acompanyants, de setze i catorze, totes elles veïnes del mateix municipi.

Els agents van instruir les corresponents diligències policials per conduir un vehicle una persona menor sense carnet, les quals han estat remeses a la Fiscalia de Menors. Posteriorment, van deixar les tres menors sota custòdia dels seus pares o tutors legals. El vehicle va ser lliurat al pare de la conductora, que n'és el titular.

tracking