Diari Més

Mobilitat

Territori reforça les connexions de bus entre l'Ebre i l'Aeroport de Barcelona

Isidre Gavín també ha visitat les obres de millora de l'Aeroport de Reus

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat

Territori reforça les connexions de bus entre l'Ebre i l'Aeroport de BarcelonaGencat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Terres de l'Ebre comptaran a partir d'aquest dilluns 15 de juliol amb una millor connexió amb l'Aeroport de Barcelona.El Departament de Territori i Sostenibilitat ha decidit incorporar dues expedicions diàries, una al matí i l'altra al vespre, per facilitar els enllaços amb els primers vols de sortida i de tornada.

Actualment, operen la línies Alcanar – Sant Carles de la Ràpita – Barcelona i Tortosa – Barcelona amb un total de 13 expedicions per sentit de dilluns a divendres i 10 expedicions per sentit, dissabtes i festius.

Aquesta connexió amb l’Aeroport, que es va posar en servei l’estiu de 2014, ha tingut molt bon resultat, passant per exemple, de 27.022 usuaris l’any 2016 a 47.917 usuaris l’any 2018. A més, la línia que també arriba fins a Barcelona, també ha tingut un important creixement d’usuaris, passant d’un total de 220.401 usuaris l’any 2016 a 290.238 usuaris l’any 2018.

Amb el nou reforç, a partir de dilluns, s’afegiran dues expedicions diàries més, passant l'oferta actual de 26 expedicions totals de dilluns a divendres, a 30; de 20 expedicions dissabtes feiners, a 24, i de 21 expedicions els dies festius, a 25. S’han reforçat les franges on l’actual quadre d’expedicions quedava més descobert, als de vols de primera hora del matí i els de darrera hora de la tarda en ambdós sentits.

Aquest matí el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat també l’Aeroport de Reus per conèixer les obres d’ampliació i millora que es realitzen, a més de fer balanç dels nous serveis de bus que comuniquen l’aeroport de Reus amb Barcelona i amb els municipis de la Costa Daurada des de l’1 de juny.

Concretament, el servei a Barcelona ha transportat durant el primer mes (juny) 834 persones, el que significa multiplicar per 12 la demanda respecte el mateix mes de l’any anterior. Gavin, que ha qualificat la xifra de «molt bona» i ha assegurat que el nou servei «està sent un èxit».

tracking