Diari Més

Solidaritat

Deltebre Dansa produeix una videodansa per captar fons per als afectats del foc de la Ribera d'Ebre

Roberto Olivan balla enmig del bosc cremat a 'Pols latent' per difondre la campanya de la plataforma Rebrotem

Imatge d'un fragment de la peça 'Pols latent'.

Deltebre Dansa produeix una videodansa per captar fons per als afectats del foc de la Ribera d'EbreVèrtex Comunicació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Deltebre Dansa, en marxa des d'aquest passat dilluns i fins el pròxim 21 de juliol, se solidaritza amb els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, Les Garrigues i el Segrià, amb la producció i difusió d'una peça de videodansa Pols latentprotagonitzada pel director del certamen, Roberto Olivan. El corèograf i ballarí tortosí apareix ballant enmig d'una de les zones més afectades pel foc, que ha arrasat més de 5.000 hectàrees. L'objectiu de tot plegat és donar més difusió a la campanya de micromecenatge impulsada per la plataforma Rebrotem, que vol arribar a aconseguir 250.000 euros per ajudar els afectats. El vídeo ha estat enregistrat i editat per deltebrenc Albert Vidal / Vèrtex Comunicació.

“Pols latent” | El Festival Deltebre Dansa amb la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià from Vèrtex Comunicació on Vimeo.

«La natura ha estat molt malferida, però no és morta. La natura és forta, molt més que nosaltres, i, encara que no ho veiem, sota totes aquestes cendres manté el seu pols latent. Ara encara fumeja, però se sanarà a poc a poc i començarem a veure els primers senyals de vida. Per sort, la natura és sàvia, molt més que nosaltres, però de totes formes l’hem de cuidar i respectar, perquè sense natura no hi ha vida», ha declarat Olivan.

tracking