Diari Més

Successos

Es viralitza un missatge sobre el menjar que van rebre els militars de la UME a l'incendi de la Ribera d'Ebre

El Ministerio de Defensa els va proporcionar poc menjar i aigua calenta durant els seus torns de 12 hores

Imatge dels dos

Es viralitza un missatge sobre el menjar que van rebre els militars de la UME a l'incendi de Ribera d'EbreMilitares Con Futuro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials han tret fum aquests dies després que s'hagi conegut el menjar que els va proporcionar el Ministerio de Defensa als militars de la Unidad Militar de Emergencias (UME) durant els dies que van estar treballant en l'incendi de Ribera d'Ebre.

En un post al perfil de Facebook del compte Militares Con Futuro (MCF), un moviment que lluita pels drets de les Fuerzas Armadas, mostren dues fotografies amb l'esmorzar que van rebre. En una d'elles es veu un suc de fruita, un batut de cacau i un croissant. Mentre que a l'altra es veu un sandvitx amb rodanxes dexoriço. Els militars denuncien el «nutritiu» esmorzar que van prendre abans d'entrar a treballar al foc durant 12 hores. A més a més, critiquen que durant els dies, on han treballat en condicions adverses, no han rebut aigua freda i que els l'ha donat gent externa a la UME, Bombers o Agents Rurals.

Aquesta situació no és una cosa excepcional, segons ha informat OK Diario, que explica que aquest menjar també s'ha ofert a tots els militars que també han treballat aquests dies en d'altres incendis com el de Gavilanes (Àvila), Toledo o Almorox (entre Toledo i Madrid).

Des del mateix mitjà, asseguren que els efectius de la UME paguen uns 10 euros en dietes per persona. Segons fonts militars, en moltes ocasions les dietes que reben pel seu desplegament les cobren «amb setmanes de retard», per la qual cosa les despeses les han d'avançar ells de la seva butxaca.

tracking