Diari Més

Cancel·lat el festival Mirarock 2019 per l'incendi de la Ribera d'Ebre

El certamen s'havia de celebrar aquest dissabte al castell de Miravet

El Castell de Miravet acollirà la sisena edició del Mirarock.

Aprovada la delimitació de l'entorn de protecció del Castell de MiravetViqupèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat i l'Ajuntament de Miravet han decidit cancel·lar el festival Mirarock 2019 que s'havia de celebrar aquest dissabte al castell de Miravet. La mesura s'ha pres, han explicat en un comunicat, davant «la situació d’emergència que viu el territori» arran de l'incendi forestal declarat dimecres passat a la comarca de la Ribera d’Ebre i que afecta ja a dues comarques més. La decisió s'ha pres «per responsabilitat amb el territori i per donar compliment a les recomanacions del Govern i dels serveis d’emergències d'evitar les activitats que puguin posar en risc la seguretat de les persones i salvaguarda del medi natural».

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet han mostrat la seva solidaritat amb totes les institucions, professionals, voluntaris i voluntàries i totes les persones que estan treballant en l’extinció de l'incendi. Així mateix han agraït la comprensió dels artistes que havien de participar al Mirarock (Doctor Prats, SUU i La Soul Machine) que des del primer moment els han ofert la seva col·laboració.

L'organització retornarà, en els propers dies, els diners de les entrades que ja s'havien venut de forma anticipada. Les entitats organitzadores estan treballant en la possibilitat de buscar una data alternativa en els propers mesos per dur a terme la celebració del concert.

tracking