Diari Més

Calvo destaca la resposta «ràpida i lleial» enviant l'exèrcit per a l'incendi de la Ribera d'Ebre

La vicepresidenta espanyola demana «moltes precaucions» als ciutadans davant d'un estiu «segurament complicat»

Primer pla de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, atenent els mitjans de comunicació al centre de comandament del l'incendi, a Vinebre.

Carmen Calvo, Vinebre, Ribera d'Ebre, govern espanyol, vicepresidentaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta del govern espanyol Carmen Calvo ha destacat aquest dijous la resposta «ràpida i lleial» que s'ha donat a la Generalitat enviant efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a l'incendi de la Ribera d'Ebre, que continua actiu. En concret, l'exèrcit ha enviat 230 efectius procedents de Saragossa i València. Calvo ha visitat el centre de comandament del foc, ubicat a Vinebre, i ha fet una crida a la ciutadania a tenir «moltes precaucions» davant d'un estiu que «segurament serà complicat». «Hem d'estar tots alerta amb les activitats que puguin provocar en un país» que té un «risc particular», ha assegurat.

Calvo ha remarcat que l'incendi té «una dificultat en el terreny» i ha destacat la tasca «eficaç i impecable» de l'UME per donar suport als serveis de la Generalitat.

La vicepresident ha constatat que la situació climàtica «no és favorable» ni per les temperatures ni pel vent, i ha remarcat que és «important que ningú corri riscos», ni la població ni els efectius que estan treballant.

tracking