Diari Més

Consum

Detecten 11.300 quilos de musclos grecs que els feien passar per ebrencs

L'empresa denunciada va introduir al mercat el producte, tot i tenir-lo immobilitzat fins a la correcció de les etiquetes

Els mol·luscs no comptaven amb l'etiquetatge correcte.

Detecten 11.300 quilos de musclos grecs sense etiquetatge legal a l'EbreGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SEPRONA en col·laboració amb el Departament de Salut i Pesca de la Generalitat han detectat en una depuradora i un magatzem de mol·luscs 11.300 quilos de musclos d'origen grec, que aparentaven ser del Delta de l'Ebre.

Els musclos es comercialitzaven de forma fraudulenta simulant ser de la zona, quan realment provenien de Grècia, on el seu preu és més econòmic. Els infractors adornaven els lots intervinguts amb l'etiquetatge característic del musclo del Delta.

Durant la inspecció i com a mesura cautelar, es va immobilitzar el producte fins a corregir la informació de les etiquetes i poder comercialitzar els musclos.

L'empresa denunciada vainfringir la mesura cautelar, ja que els va posar a la venda sense esperar la supervisió del Departament de Salut.

L'Agència Catalana de Salut Pública ha traslladat la denúncia al Departament de Consum per l'etiquetatge fraudulent perquè actuï per frau al consumidor i sobre la infracció de la mesura cautelar, ja que els fets poden constituir una falta molt greu.

tracking