Diari Més

Successos

Controlat l'incendi forestal de Tivissa que ha cremat 1,4 hectàrees

Tretze vehicles terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers han estat treballant en el foc

L'incendi forestal s'ha originat a la zona Burgans, entre Tivissa i Rasquera.

Tretze vehicles i tres avions de Bombers treballen en un incendi forestal entre Tivissa i RasqueraBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tretze vehicles terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal que s’ha declarat poc després de les dues de la tarda d’aquest dijous a la zona dels Burgans, entre Tivissa i Rasquera, a la Ribera d’Ebre. Segons informen els Bombers, el foc ja està estabilitzat. Els efectius han hagut de reforçar amb descàrregues el flanc dret, que era inestable, per evitar que avanci cap a un barranc, però ja s'ha pogut estabilitzar. Anteriorment ja s'havia estabilitzat el flanc esquerre, que es desplaçava cap a una zona de camps.

Segons els Agents Rurals, les flames han cremat 1,4 hectàrees de pi blanc i matolls.A la zona també hi treballen tres vehicles de les agrupacions de defensa forestal (ADF), juntament amb efectius dels Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Cap a les 18.40 hores, els Bombers han donat per controlat l'incendi de vegetació. Els Agents Rurals estan investigant les causes, tot i que la principal hipòtesi és una crema de vegetació mal controlada.

tracking