Diari Més

Successos

Intervenen 121 quilos de peix fresc preparat per a la venda il·legal

La Guàrdia Civil va interceptar el vehicle que el transportava a la carretera de Poblenou

Una guàrdia civil amb part del peix.

Intervenen 121 quilos de peix fresc preparat per a la venda il·legalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guàrdies Civils del Destacament de Protecció de la Naturalesa (Deprona) de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita, van interceptar en el paratge conegut com a Petita Venècia de la localitat de Sant Carles de la Ràpita, un vehicle que transportava en el maleter quatre caixes contenint més de 120 quilos de peix que s'intentava comercialitzar fora de llotja.

Durant aquest operatiu va ser sorprès un vehicle transportant l'esmentada partida de 121 quilos de peix fresc, entre altres espècies, Llobarro, Daurada i Cranc Blau, la qual es pretenia comercialitzar a través d'una mercantil que operava en un magatzem situat en la carretera de Poblenou, després de sol·licitar la documentació que emparés la mercaderia, va manifestar mancar d'ella.

Per aquest motiu es va procedir a estendre acta d'infracció, per incomplir l'obligació d'emplenar els preceptius documents de control de l'activitat pesquera, que va ser remesa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Els exemplars intervinguts van ser dipositats en la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita, per a la seva posterior subhasta.

tracking