Diari Més

Successos

Quatre detinguts per robar en cases a Alcanar

Els Mossos van detenir divendres tres persones per sostreure els canals pluvials d’una casa i diumenge, en una altra actuació, es va detenir un home per dos robatoris en habitatges del municipi

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Montsià han detingut un total de quatre persones per robar en diverses cases a Alcanar, al Montsià. Les detencions s’han fet en dues actuacions policials diferents. Els agents van detenir el 12 d’abril dues dones i un home, d’entre 29 i 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Carles de la Ràpita i Alcanar com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Dos dies més tard, el 14 d’abril, van detenir un home de 26 anys, nacionalitat romanesa i veí d’Alcanar també per robatori amb força.

En relació a les tres primeres detencions, els fets van tenir lloc pels volts de les 10.30 hores del mateix dia 12 al carrer Alberedes del Garbí d’Alcanar, on una patrulla s’hi va adreçar per atendre l’avís d’alarma d’una casa. Quan van arribar els mossos van veure dos vehicles sospitosos, als quals van barrar el pas per evitar que fugissin del lloc.

Els agents van comprovar que havien sostret diverses canals pluvials de coure d’una casa, després de saltar el mur perimetral. Per aquest motiu tots tres van acabar detinguts. El dia 15 d’abril a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció número 2 d’Amposta i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Pel que fa a la detenció del dia 14 d’abril, els agents van rebre un avís a les 2.15h informant de la presència de dos homes al voltant d’una casa del carrer Martinenca d’Alcanar. Quan els agents van arribar al lloc, van veure com un home, en detectar la presència policial, va llençar un televisor que transportava i va fugir corrents. Després d’una breu persecució, el van interceptar i detenir.

El detingut també duia el comandament a distància del televisor que pretenia sostraure i una motxilla amb un joc de guants i diverses eines per a l’extracció de bombins. La patrulla va comprovar que a la zona hi havia dos habitatges que tenien el pany de la porta forçat.

En aquests robatoris amb força hi hauria una segona persona implicada, per la qual cosa la investigació continua oberta per tal d’identificar-lo i localitzar-lo.

El detingut va passar el dia 15 d’abril a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Amposta i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking