Diari Més

Successos

Mor la conductora d'un cotxe en un xoc frontal amb una furgoneta a l'N-340 al Perelló

També hi hauria altres afectats entre els ocupants de la furgoneta, segons les primeres informacions

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus

assistencial, Reus, base, trasllat, CAP Sant Pere, SEM, ambulància, Hospital Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conductora d'un turisme ha mort aquest dilluns al migdia en un xoc a l'N-340 al Perelló (Baix Ebre). Per causes que s’estan investigant, s’ha produït una topada frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 1.105,5. Com a conseqüència de la col·lisió, ha mort la conductora del cotxe, una dona de 77 anys i nacionalitat italiana. Aquesta és la 41a víctima mortal a les carreteres d'aquest 2019 i la tercera d'aquesta Setmana Santa.

D’altra banda, els tres ocupants de la furgoneta han quedat ferits de diversa consideració: un en estat greu que ha estat evacuat en helicòpter a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i dos menys greus que han estat traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís poc abans d’un quart de dues de la tarda. Arran de la incidència s’han activat nou patrulles de la policia catalana, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera N-340 s’ha mantingut tallada en ambdós sentits fins a les dues de la tarda, aproximadament, quan s’ha pogut habilitar un carril i pas alternatiu. Segons el Servei Català de Trànsit, la circulació ha quedat normalitzada cap a les quatre de la tarda.

tracking