Diari Més

Successos

Dos detinguts pels robatoris en una església evangelista i tres bars d'Alcanar i Ulldecona

Els arrestats, veïns de la Sénia, s'haurien emportat productes electrònics, diners, refrescos i begudes alcohòliques

Els monitors van retenir els autors fins que van arribar els Mossos d'Esquadra.

Detenen un menor tutelat per presumptes abusos sexuals a Coma-rugaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de la Sénia, de 20 i 21 anys, com a presumptes responsables de quatre robatoris amb força en una església evangèlica, dos bars d'Alcanar i el bar de l'ermita de la Pietat d'Ulldecona. Els dos primers casos, el del centre religiós i el bar de l'ermita, van ser comunicats als investigadors el 10 de març. Els lladres van forçar els accessos amb un gat hidràulic i es van endur de l'interior diversos productes electrònics, un televisor, objectes de la llar, diners en efectiu així com, en el cas de l'establiment, gran quantitat de refrescos i begudes alcohòliques. Vuit dies després, els Mossos van ser informats de dos nous robatoris similars en dos bars d'Alcanar on van forçar els accessos, tot i que un dels casos no es van emportar res. Les indagacions policials van permetre vincular-los amb els dos joves , que tenen antecedents policials per delictes contra la propietat.

El passat 4 d'abril els Mossos van detenir el primer dels joves i van poder recuperar diversos objectes sostrets en els robatoris així com 980 efectius en l'escorcoll en un domicili de la Sénia. A l'endemà va ser arrestat el segon presumpte lladre.

Els detinguts, van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta, que els va deixar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarta que alguns dels efectes intervinguts per la policia en el domicili puguin estar relacionats amb altres robatoris ocorreguts a la demarcació.

tracking