Diari Més

Societat

El nombre de visitants atrets pel fruiturisme a la Ribera d'Ebre es multiplica per cinc

Un miler de persones gaudeixen de les experiències i activitats de l'última campanya de la 'Ribera en Flor'

Pla general de turistes fent una ruta en bicicleta entre arbre fruiters florits a la Ribera d'Ebre.

fruiturisme, Ribera d'Ebre, turisme, florsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fruiturisme ha tingut un creixement exponencial en l'última campanya a la comarca de la Ribera d'Ebre. Amb un miler de visitants durant el mes de març, sobretot els caps de setmana centrals del mes, quan els arbres fruiters tenien la floració en màxima esplendor, s'han multiplicat per cinc el nombre de visitants que han participat de les experiències i activitats que es van programar en la campanya la Ribera en Flor. Les propostes combinaven natura, cultura, esport, productes locals i memòria històrica, amb els paisatges roses i blancs que tenyeixen els arbres fruiters florits. La major part dels visitants han vingut de l'àrea metropolitana de Tarragona i Barcelona.

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre treballa per crear «aliances» amb el municipi lleidatà d'Aitona i poder consolidar aquesta aposta pel fruiturisme en els pròxims anys.

Enguany han participat a les propostes sis pobles de la comarca i s'ofereixen plànols amb les principals rutes en cotxe, o touring, que permeten admirar els paisatges florits.

tracking