Diari Més

Tivissa reclama recuperar els serveis de salut al municipi

El ple ha aprovat una moció per exigir el restabliment immediat de les visites diàries del metge i de l’infermer

Imatge de la pancarta penjada a la façana

Tivissa reclama recuperar els serveis de salut al municipiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de Tivissa ha aprovat per unanimitat una moció per exigir la recuperació dels serveis de salut al municipi i a Darmós. El seu alcalde, Jordi Jardí, denuncia que en «els darrers anys Salut ha aplicat constants retallades als serveis mèdics i d’infermeria a Tivissa i Darmós i, malgrat les gestions fetes per l’equip de govern de l’ajuntament, el problema s’ha agreujat els darrers mesos».

En la moció aprovada reclamen que el Departament de Salut restableixi d'immediat la normalitat del servei, «recuperant les visites diàries del metge i de l'infermer».

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Tivissa ha recollit prop de cinc-centes signatures de recolzament popular per expressar «el malestar que aquesta retallada de serveis provoca entre els veïns». Aquestes signatures seran lliurades els propers dies al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A més, l’Ajuntament ha penjat una pancarta a la façana del Centre Municipal de Serveis amb el lema «Departament de Salut: Tivissa es mereix un tracte digne!».

tracking