Diari Més

Cs denuncia l'Ajuntament de Tortosa per no haver retirat la pancarta dels presos

La formació taronja ho ha denunciat a la Junta Electoral en considerar que es traca d'un «símbol partidista»

El grup municipal de Ciutadans ha presentat la denuncia aquest dilluns, 25 de març.

Cs denuncia l'Ajuntament de Tortosa per no haver retirat la pancarta dels presosCiutadans Tortosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cs ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral de Zona contra l'Ajuntament de Tortosa per no haver retirat del balcó de la seu consistorial una pancarta en la qual es demana la llibertat dels independentistes presos al costat de dos llaços grocs.

Els representants de Ciutadans a Tortosa han presentat la denúncia per «l'incompliment de la resolució que obliga el Govern i els ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral».

El partit taronja considera que es tracta d'una «pancarta partidista» que ha de ser retirada, tal com ja s'ha fet dels edificis de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona.

El portaveu de l'Agrupació taronja a Tortosa, Rubén Espuny, reclama en una nota de premsa la celebració d'unes «eleccions lliures».

Rubén Espuny ha explicat que, «malgrat les diferents resolucions de la Junta Electoral Central i de les provincials, al balcó de l'Ajuntament de Tortosa continua penjada una pancarta amb un contingut clarament partidista, que s'associa amb algunes de les formacions que es presenten a les eleccions».

Espuny reclama a la junta electoral que «obligui l'ajuntament tortosí a retirar la pancarta i qualsevol altre símbol partidista» i que, «tant el consistori, com la resta d'administracions, garanteixin el compliment del principi de neutralitat».

tracking