Diari Més

Successos

Desmantellada una plantació de marihuana a Alcanar

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 62 anys, el qual tenia més de 9 quilos de cabdells secs de marihuana preparats per vendre

L'home tenia més de 9 quilos de cabdells de marihuana preparats per a la seva venda.

Desmantellada una plantació de marihuana a AlcanarGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació de indoor amb més de 9 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva venda en una casa de la urbanització Montsia Mar, a Alcanar. Els agents han detingut un home de 62 anys i nacionalitat espanyola com a responsable del cultiu i de l’elaboració de la substància.

La investigació es va iniciar al febrer gràcies a la col·laboració ciutadana, que alertava de l'existència d'un habitatge unifamiliar on tot indicava que s'estava conreant marihuana. Després d'aquesta informació la Guàrdia Civil va establir nombrosos dispositius a fi de localitzar i desmantellar la plantació clandestina, així com d’identificar-ne el responsable.

Arran de la informació obtinguda en la recerca i la col·laboració de tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va poder constatar l'existència d'elements característics destinats al cultiu interior de marihuana. Després d'accedir a la instal·lació, es van localitzar 9.312 grams de cabdells secs de marihuana, divers material per al cultiu i elaboració de la substància i 1.900 euros en metàl·lic.

El presumpte responsable del cultiu va ser detingut per un delicte contra la salut pública -cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents- i un altre de defraudació de fluid elèctric. Es va posar a disposició, junt als efectes invetervinguts, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 d’Amposta.

tracking