Diari Més

Successos

Detingut un noi de 25 anys per segrestar una dona a Sant Carles de la Ràpita

La víctima seria la seva parella sentimental i el segrestador demanava 5.000 euros per alliberar-la

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Terres de l'Ebre, conjuntament amb la Guàrdia Civil de la Comandància de Tarragona, han detingut avui un home de 25 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Carles de la Ràpita com a presumpte autor d'un delicte de segrest. El jove havia segrestat una noia que seria la seva parella sentimental i demanava 5.000 euros per alliberar-la.

Una dona va denunciar la nit d’ahir diumenge a la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló el segrest de la seva neboda. Segons la denunciant, l'hauria segrestat el seu company sentimental, el qual sol·licitava 5.000 euros per deixar-la en llibertat i no causar-li cap mal.

Immediatament es va muntar un dispositiu conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil atès que tot apuntava que la podria tenir retinguda en un domicili de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest matí, al voltant de les 9:30h, una dotació de mossos que formava part del dispositiu ha localitzat el sospitós, acompanyat de la víctima, a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer Marquès de Valterra de Sant Carles de la Ràpita. Immediatament s'ha detingut l'autor i s'ha aconseguit alliberar a la dona. La víctima, que presentava ferides lleus, s’ha traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta

tracking