Diari Més

Policial

Detingudes dues persones per setze robatoris en vehicles estacionats a les platges del Delta de l'Ebre

Els lladres van envestir un vehicle policial durant la fugida

Pla general de la sortida d'un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra que trasllada els pares detinguts per presumptes maltractaments al seu nadó després que el jutjat de guàrdia decretés presó provisional. Imatge del 16 de febrer del 2019 (Horitzontal).

maltractaments, Audiència de Tarragona, jutjat instrucció 2, Mossos d'esquadra, nadó, trasllat, pares, presó provisionalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones, divendres passat, com a presumptes autors de setze robatoris amb força a l'interior de vehicles, estacionats a les platges del Trabucador i Eucaliptus, al Delta de l'Ebre, als municipis de Sant Carles de la Ràpita i Amposta, respectivament. Els detinguts són un home de 35 anys, de nacionalitat montenegrina i veí de Canyelles (Garraf), i una dona, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Vitoria-Gasteiz (Àlaba). Segons fonts policials, un operatiu de paisà va enxampar els lladres mentre cometien el robatori i, llavors, es va iniciar una persecució. En la seva fugida els lladres van envestir amb el seu cotxe un vehicle policial.

Finalment, van ser interceptats i detinguts a la localitat de Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta, els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking