Diari Més

Successos

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 300 plantes a Alcanar

L’inquilí s’havia desfet de mobiliari al domicili per instal·lar armaris de cultiu individuals per tenir diferents varietats marihuana

L'operatiu ha permès desmantellar una plantació tipus Indoor amb 322 plantes de marihuana.

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 300 plantes a AlcanarGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona ha desmantellat una plantació de marihuana Indoor amb 322 plantes en una casa d'Alcanar. Els agents han detingut la persona encarregada del cultiu, elaboració i tràfic de la subtstància, a més d’intervenir 3,8 quilos de cabdells de marihuana en un assecador condicionat.

La investigació es va iniciar al gener gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que alguns veïns alertaven que un habitatge unifamiliar d’una urbanització residencial d’Alcanar desprenia olor de marihuana. Arran d'aquesta informació i de les recerques dutes a terme i amb la col·laboració de tècnics de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va poder situar tant el domicili com la persona responsable el cultiu. L’immoble, amb una superfície útil de 300 metres quadrats, portava dos anys llogat i en el contracte hi figurava una persona amb residència a Rússia.

El dijous passat agents de la Guàrdia Civil van entrar a l’habitatge. A l’interior s’hi trobava una persona diferent al titular del contracte de lloguer i que va ser detinguda per un presumpte delicte de tràfic de drogues. La casa d'una sola planta s'havia condicionat, a excepció de la cuina, per al cultiu rotacional de marihuana. El detingut s'havia desfet de tot el mobiliari i l’havia substituït per armaris de cultiu per tenir diferents varietats de marihuana.

L'operatiu ha permès desmantellar una plantació tipus Indoor amb 322 plantes de marihuana, 3.800 grams de marihuana seca per a la seva distribució, 1 bàscula de precisió i material per al cultiu i venda de la substància.

Al detingut, un home de 50 anys d'edat, de nacionalitat russa i veí d'Alcanar Platja, se li imputa un presumpte delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Una vegada va prestar declaració en dependències policials va ser posat en llibertat a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Amposta.

Els agents van intervenir 3,8 quilos de cabdells de marihuana en un assecador condicionat.

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 300 plantes a AlcanarGuàrdia Civil

tracking