Diari Més

Arrenquen el cartell d'Aragó i altres senyals en castellà a Arnes

La polèmica va arribar la setmana passada quan el Govern aragonès va col·locar informació viària en llengua castellana a pocs centímetres de la retolació en català

El cartell que dona la benvinguda a la Co

Arrenquen el cartell d'Aragó i altres senyals en castellà a ArnesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les senyals que va instal·lar el Govern aragonès en llengua castellana a la carretera T-333 a Arnes, al límit entre Aragó i Catalunya, han aparegut arrancades. La polèmica va arribar la setmana passada quan la seva col·locació va fer que la retolació en català quedés tapada.

En els darrers dies, la senyal que dóna la benvinguda a la Comunitat Autònoma d'Aragó i la nova amb el nom de les poblacions en castellà han estat arrencades. A més a més, també han aparegut pintades a favor de Catalunya com «La franja és Catalunya!» i s'han pintat diverses estelades a la carretera.

Els nous cartells incloïenMorella, Mont-roig (Matarranya) i Alcanyís (Baix Aragó) amb la nomenclatura en castellà. El motiu per la seva instal·lació era que Alcanyís s'havia queixat al Govern Aragonès per la falta de senyalització en castellà.

Des del Departament de Territori van assegurar que el cartell que quedava amagat, que el traurien i estudiarien ubicar-lo i recol·locar-lo a la part catalana de la T-333, carretera que es prolonga al Matarranya com A-231.

tracking