Diari Més

Successos

Detenen un home per vuit robatoris a l'interior de vehicles a Amposta

L'arrestat és un veí del municipi de 39 anys amb antecedents policials per fets similars

Des de principis d'any s'havia detectat un augment significatiu de robatoris i furts a l'interior de vehicles estacionats al municipi.

robatori a l'interior de vehicles, furt, cotxePolicia Local d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos i la policia local d'Amposta van detenir, el passat 27 de febrer, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Amposta, com a presumpte autor de vuit delictes de robatori amb força i tres delictes de furt a l'interior de vehicles estacionats a la via pública.

Segons ha informat aquest divendres la policia autonòmica, des de principis d'any havien detectat un augment significatiu de robatoris i furts a l'interior de vehicles estacionats a la localitat.

El lladre actuava sempre de la mateixa manera, primer localitzava visualment objectes que fossin del seu interès i comprovava si el vehicle tenia alguna porta oberta per poder robar els objectes que li interessaven o, en cas contrari, forçava les portes per accedir a l'interior.

La policia va muntar un dispositiu que va permetre detenir el lladre al qual van trobar objectes provinents d'un robatori a l'interior d'un vehicle.

Els indicis obtinguts pels agents van permetre relacionar el detingut amb vuit robatoris i tres furts en interior de vehicles comesos des de principis d'any a Amposta.

El detingut, que té antecedents policials per altres fets similars, va passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking