Diari Més

L'Ajuntament de Tortosa enderrocarà en breu l'antic Club de Rem de Tortosa per reordenar l'espai

La nova plaça durà el nom de l'entitat i tindrà simbologia per recordar la tasca del club durant moltes dècades

L'actual carrer Miquel Massip es convertirà en zona de vianants i de bicicletes.

L'Ajuntament de Tortosa enderrocarà en breu l'antic Club de Rem de Tortosa per reordenar l'espaiAjuntament de Tortosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa ha anunciat l'enderroc «imminent» de les instal·lacions de l'antic Club de Rem que permetran reurbanitzar l'espai. El projecte preveu donar continuïtat al passeig de Ribera i enllaçar-lo directament amb l'avinguda de Lleida. S'ampliarà la vorera del passeig, amb més zona arbrada, i es convertirà l'actual carrer Miquel Massip en zona de vianants i de bicicletes. Al seu costat es generarà una nova plaça triangular amb mobiliari urbà, elements de jardineria i il·luminació. Aquest espai es batejarà com a plaça del Club de Rem, en reconeixement a la trajectòria de l'entitat «com una de les ambaixadores que porten el nom de Tortosa a tot el món», ha explicat l'alcaldessa Meritxell Roigé.

La plaça també tindrà simbologia per recordar la presència del club durant més de set dècades en aquell espai. Actualment la Base Nàutica de l'entitat esta a Campredó i han permés importants millores pel que fa a la pràctica esportiva i l'increment del nombre d'esportistes.

Les obres d'enderroc de l'antic Club de Rem es faran durant unes sis setmanes i posteriorment es reordenarà l'espai, amb un termini aproximat de dos mesos i mig. Els treballs podrien estar llestos a principis d'estiu. El cost de tota l'obra és de 97.000 euros.

tracking