Diari Més

Successos

Dos ferits greus en xocar dos camions a l'AP-7 a l'Ametlla de Mar

Un dels vehicles ha bolcat i els Bombers han hagut d'excarcerar un dels ocupants, el qual havia quedat atrapat

Un camió ha quedat bolcat.

Dos ferits greus en xocar dos camions a l'AP-7 a l'Ametlla de MarBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides en estat greu a conseqüència d'un xoc entre dos camions el matí d'aquest dijous a l'AP-7, a l'alçada de l'Ametlla de Mar. Un dels vehicles pesants ha quedat bolcat i els Bombers de la Generalitat han hagut d'exarcerar un dels ocupants, el qual havia quedat atrapat a l'interior. L'accident ha obligat a tallar un carril de l'autopista.

El sinistre s'ha produït a les 7.18h al punt quilomètric 294 de l'AP-7 i en direcció Barcelona. Per causes que es desconeixen, dos camions han patit una col·lisió i un d'ells ha acabat bolcant. Com a conseqüència, el conductor d'un dels vehicles i el seu acompanyant han resultat ferits greus. Els Bombers han hagut de practicar tasques d'excarceració per rescatar un dels afectats, que havia quedat atrapada a l'interior. El Servei d'Emergències Mèdiques ha traslladat un dels ferits a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i l'altre a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pel que fa a l'afectació viària, el sinistre ha obligat a tallar un carril de l'atuopista. L'accident ha mobilitzat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i diverses ambulàncies del SEM.

tracking