Diari Més

Policial

Convoquen set places d'agent per reforçar la policia local d'Amposta

L'Ajuntament d'Amposta vol cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc els últims mesos per arribar als 39 agents

Imatge d'un vehicle de la Policia Local d'Amposta.

Policia Local AmpostaPolicia Local Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament d'Amposta ha convocat set places d'agent de funcionari de carrera per reforçar el cos de la policia local. Segons el consistori es tracta de places que han de cobrir vacants per jubilacions que han tingut lloc durant els últims mesos i poder millorar, així, el servei a la ciutadania. Hi poden accedir persones majors d'edat amb la ciutadania espanyola, títol d'educació secundària obligatòria o equivalent, que no hagin estat condemnats per cap delicte, no patir cap malaltia i tenir una alçada mínima d'1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes. Amb la incorporació d'aquests set agents, prevista per al segon trimestre de l'any, el cos policial disposarà de 39 agents.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha refermat la seva aposta per millorar el cos amb les noves places convocades. «Ens permetran refermar el model policial que hem estat impulsant els darrers anys», afegeix Tomàs. Un model de policia de proximitat, segons el regidor de Governació, Miquel Subirats, «que s'apropi cap a una policia pedagògica i correctora i s'allunyi de la imatge de policia sancionadora».

tracking