Diari Més

Successos

Detingut un missatger per vendre butlletes sostretes de la Grossa a Santa Bàrbara

Havia furtat dos paquets amb els bitllets a un company de feina

Pla detall de dos bitllets de la Grossa de Cap d'Any.

Detingut un missatger per vendre butlletes sostretes de la Grossa a Santa BàrbaraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un treballador d'una empresa de missatgeria va ser detingut dilluns passat pels Mossos d'Esquadra per haver sostret 225 butlletes de la Grossa de l'empresa, amb un valor de 2.250 euros, i vendre-les a Santa Bàrbara (Montsià). Diverses persones van denunciar a la comissaria d'Amposta que no havien pogut cobrar el reintegrament de les butlletes de la loteria de Cap d'Any perquè els lectors de les màquines les consideraven nul·les. Loteries de Catalunya va informar que dos paquets amb les butlletes que diverses persones havien intentat cobrar sense èxit havien estat denunciats com a perduts per una empresa de missatgeria en dates del 21 i 28 de desembre.

Les indagacions de la policia catalana van portar als agents a un bar de Santa Bàrbara, on s'havien venut les butlletes. La propietària de l'establiment va informar els agents que un client habitual del bar li va demanar si podria vendre diverses butlletes de loteria i ella va accedir sense sospitar que podrien tenir cap irregularitat.

El treballador havia sostret els dos paquets a un altre repartidor company de feina. L'autor del furt posteriorment va dedicar-se a oferir una part de les butlletes als clients mentre realitzava la seva feina de repartidor i la resta les va oferir a la propietària del bar esmentat.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking