Diari Més

Infraestructures

La Diputació inicia les obres de condicionament de la carretera T-301 de Tortosa a Bítem

Els treballs preveuen l’ampliació de la via, la construcció de cunetes transitables i la millora del traçat

L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària i la convivència del trànsit de vehicles, vianants i bicicletes.

La Diputació inicia les obres de condicionament de la carretera T-301 de Tortosa a BítemCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona iniciarà en els propers dies les obres de condicionament de la carretera T-301, en el tram comprès entre Tortosa i Bítem. L’actuació preveu la millora del traçat de la via, la construcció de cunetes transitables i l’ampliació de la carretera. L’objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària i la convivència del trànsit de vehicles, vianants i bicicletes en una zona amb una gran mobilitat.

Les obres preveuen la millora de més de 2,5 quilòmetres de la carretera T-301 repartits en quatre trams diferents. Entre les actuacions previstes destaquen l’ampliació dels dos ponts, un ubicat sobre el canal del marge esquerre de l’Ebre i l’altre al barranc del Torrent. Per realitzar els treballs del segon pont caldrà fer un desviament provisional del trànsit.

Les obres compten amb un pressupost d’1,746.505,89 euros i tenen un termini d’execució de 10 mesos i es preveu que estiguin enllestides al novembre del 2019. Aquesta actuació correspon a la segona fase del projecte de millora de la carretera i complementarà les millores que es van realitzar el 2014.

tracking