Diari Més

Policial

Els Mossos detenen 3 homes per 2 robatoris amb força a Tortosa i Deltebre

Els dos detinguts a Deltebre van intentar accedir a un domicili trencant una finestra

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat dos homes de 19 i 22 anys, veïns de Deltebre i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana, els fets van passar el mateix dijous quan els dos detinguts, que es desplaçaven en bicicleta, van accedir a una zona enjardinada i van intentar forçar una de les finestres.

La presència d'un veí els va fer fugir però gràcies a la ràpida resposta ciutadana, un testimoni va poder explicar els fets a una patrulla de la Policia Local de Deltebre.

La descripció detallada dels lladres, la informació aportada pels testimonis i la coordinació policial va permetre detenir els dos sospitosos, de nacionalitat colombiana i dominicana, que acumulen nou antecedents policials.

Els mossos investiguen la relació d'aquests dos detinguts amb altres fets de similars característiques.

D'una altra banda, els Mossos han detingut un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, un delicte de falsificació de document mercantil i un delicte lleu d'estafa.

Els fets es remunten al passat dilluns 17 de desembre, quan els llogaters d'una casa van denunciar que havien patit un robatori però sense que cap dels accessos a l'habitatge hagués estat forçat.

El lladre s'havia emportat dos anells d'or, que va vendre després en una botiga de compravenda d'or de Tortosa.

Les gestions amb l'establiment van permetre comprovar que el detingut havia enganyat la dependenta fent-la creure que els anells eren seus i també va falsificar el document de compravenda.

Els agents el van detenir el dimecres 19 de desembre i va passar a disposició judicial dijous passat

tracking